Plattsättare Malmö

Search Ny sökning
Just nu finns det inga i denna stad

Hitta rätt plattsättare i Malmö

Står du inför en renovering och behöver hitta en plattsättare i Malmö som kan hjälpa dig att kakla eller lägga klinker? Då har du kommit till rätt plats. Här kan du kika och välja bland professionella hantverksfirmor för att därefter boka in en tid efter vad som passar dig och din kalender. På Byggnavet är det enkelt att snabbt få hjälp av professionella och erfarna plattsättare i Malmö, både vid akut och mer planerat behov. Vi samarbetar endast med seriösa plattsättare som både är måna om ditt projekt samt arbetar effektivt utan att tumma på kvaliteten.

Våra tjänster inom plattsättning i Malmö

Inom plattsättning finns det flera olika tjänster som vi på Byggnavet kan erbjuda med hjälp av våra professionella plattsättare. Varje dag genomförs det flera renoveringsarbeten, främst för kök och badrum i såväl bostäder som komersiella byggnader. Det innebär att det ofta är en stor efterfrågan på erfarna och duktiga plattsättare. På Byggnavet möter vi den efterfrågan. Ett nytt kök och badrum skapar ett bättre helhetsintryck och upplevelse av ett hem såväl som arbetsplats. För att uppnå det bästa resultatet är det en god idé att ta hjälp av duktiga plattsättare i Malmö. Inte bara för du ett rum att trivas bättre i utan du höjer dessutom värdet på din bostad.

Nedan listar vi några av våra vanliga tjänster:

  1. Kakelsättning: Det är den mest grundläggande och vanligaste plattsättningstjänsten. Det innebär att plattsättare installerar kakelplattor på väggar och golv. Kakel kan användas i badrum, kök och andra utrymmen där det krävs en vattentät och hållbar yta.
  2. Klinkersättning: Klinkerplattor är hårdare än kakel och används ofta på golv och trappor där det krävs en mycket hållbar yta. Plattsättare kan hjälpa till med installationen av klinkerplattor i alla typer av rum.
  3. Mosaikplattsättning: Mosaikplattor är små bitar av keramik eller glas som sätts ihop för att skapa ett mönster eller en bild. Plattsättare kan hjälpa till med att installera mosaikplattor på väggar och golv, och skapa vackra designelement i badrum, kök eller andra rum.
  4. Fasadplattsättning: Plattsättare kan också hjälpa till med att installera plattor på byggnadernas fasader. Detta kan ge byggnaden ett nytt utseende och samtidigt skydda den från väder och vind.
  5. Reperationer: Plattsättare kan också reparera skadade plattor eller byta ut plattor som har blivit slitna eller föråldrade. Detta är ett viktigt område av tjänster för att hålla dina golv och väggar i god skick och förhindra vattenskador.

Det är viktigt att anlita en professionell plattsättare för att säkerställa att arbetet utförs på ett korrekt sätt och att resultatet blir hållbart och estetiskt tilltalande. Vi hjälper dig att hitta rätt hantverkare. 

Erfaren och professionell hantverkare

Efter många år i branschen kommer erfarenheten på köpet. Ofta är det just erfarenhet som en uppdragsgivare värderar högt i letandet efter rätt plattsättare i Malmö. På Byggnavet hittar du erfarna och pålitliga hantverksfirmor som kan hjälpa dig med dina projekt, allt från mindre och enkla projekt till större och mer komplexa. Vi är en mötesplats för uppdragsgivare och hantverkare, där du som privatperson eller uppdragsgivare själv väljer vilken plattsättare i Malmö du vill anlita. Vi samarbetar endast med seriösa och professionella firmor, vilket innebär att du alltid kan känna dig trygg när du väljer att anlita en firma genom oss.