Plåtslagare Malmö

Search Ny sökning
Just nu finns det inga i denna stad

Hitta rätt plåtslagare i Malmö

Behöver du hjälp av en byggnadsplåtslagare? Då har du hittat rätt. På Byggnavet kan du jämföra plåtslagare i Malmö och hitta rätt firma för just ditt uppdrag. Vi listar hantverkare som utför alla typer av plåtarbeten, däribland band-och skivtäckningar, fasadarbeten, montering av rännor och rör samt montering av fönsterbleck.

Plåtslagare är specialister inom byggbranschen som arbetar med att skapa och reparera plåtkonstruktioner såsom tak, fasader, ventilationssystem och avloppsrör. I Malmö finns det ett stort antal plåtslagare som är kvalificerade och erfarna för att utföra alla typer av plåtarbeten. Vi är en förmedlingstjänst mellan hantverkare och uppdragsgivare och listar enbart de mest pålitliga och kvalificerade firmorna. Hantverkare inom plåtslageri har också kunskap och erfarenhet av att arbeta med olika material såsom aluminium, koppar, stål och zink. Samtidigt kan de också hjälpa till med specialanpassade lösningar och skräddarsydda plåtarbeten, inklusive tillverkning av fasadpaneler och skorstenshuvar.

Våra tjänster inom plåtslageri i Malmö 

Det finns många olika tjänster inom plåtslageri, beroende på vilket behov och projekt som behöver genomföras. Här är några vanliga tjänster inom plåtslageri som våra firmor erbjuder:

  1. Takrenovering – Byte eller renovering av taket på ett befintligt hus eller byggnad.
  2. Fasadrenovering – Renovering eller byte av fasaden på ett befintligt hus eller byggnad.
  3. Balkongrenovering – Renovering eller installation av balkonger på befintliga byggnader.
  4. Plåtdetaljer – Tillverkning och installation av plåtdetaljer som exempelvis takavvattning, takkupor, ränndalar och skorstenar.
  5. Ventilationskanaler – Tillverkning och installation av ventilationskanaler i olika storlekar och former.
  6. Reparation av plåtskador – Lagning av plåtskador på tak, fasad och andra plåtytor.
  7. Nybyggnation – Tillverkning och installation av plåtdetaljer för nybyggnation av hus eller andra byggnader.
  8. Svetsning – Svetsning av olika typer av metall, till exempel för att skapa specialanpassade plåtdetaljer eller reparationer.

Ovanstående är bara några få exempel på tjänster inom plåtslageri. Det finns många andra tjänster som kan erbjudas beroende på dina behov.

Professionella hantverkare

Plåtslageri är en avancerad teknik och för att uppnå effektiva resultat är lång yrkeskunskap hos utföraren betydande. Det är viktigt att arbetet utförs med noggrannhet för att skapa lång livslängd och därmed kunna skydda huset från alla olika väderförhållanden som finns i Sverige. Vi vill underlätta för dig när du letar efter rätt plåtslagare i Malmö och därför listar vi enbart de mest erfarna och pålitliga hantverkarna på vår hemsida.